Новости


Повеќе информации за нашите последни активности

ДОБИТНИЦИ НА ГЛАВНИ НАГРАДИ - НАГРАДНА ИГРА ЧУПА ЧУПС МАНИЈА 2017


Тинекс Годел - Скопје >> Серафимовска Бисерка >> Таблет
Тинекс Годел - Скопје >> Ана Јаневска >> Велосипед
Веро Џамбо - Скопје >> Емуш Хазир >> Таблет 
Веро Џамбо - Скопје >> Весна Јачева >> Таблет 
Веро Џамбо - Скопје >> Дамир Ѓозо >> Таблет 
Веро Џамбо - Скопје >> Ивица Тодоровски >> Велосипед
Веро Џамбо - Скопје >> Илија Ивановски >> Велосипед
Тинекс Зебра  - Скопје >> Поповска Александра >> Таблет
Веро ГТЦ - Скопје >> Диздаревиќ Ања >> Таблет
Тинекс Кончар - Скопје >> Стојковска Бојана >>...

Чупа Чупс Манија 2017


Со купување на Чупа Чупс производи во вредност од најмалку 100денари, учесникот добива грепка од страна на лицето вработено на каса во самиот малопродажен објект.

Купувачот ја открива добивката со гребење на заштитниот слој на грепката.
Секоја грепка е добитна.

Наградната игра започнува на 18.05.2017 година во 10:00ч година и трае до 23.06.2017 година до 22:00ч.

Биди и ти дел од Чупа Чупс Манија 2017!

Правилата може да ги погледнете тука.   ...

Ајде да си играме заедно


Со купување на еден - било кој производ од програмата на Mattel од било кое продажно место низ РМ, конзументот добива купон кој е залепен на задната страна на производот, преку кој учествува во наградната игра “ АЈДЕ ДА СИ ИГРАМЕ ЗАЕДНО ” и станува потенцијален добитник на награда.

Купувачот е потребно да го исече наградниот купон од купениот производ, да ги впише своите лични податоци (име и презиме и контакт телефон), да го исече бар кодот од купениот производ и сите заедно со фискалната...

Орбико групација


Во моментов Орбико е присутно во 19 различни земји и региони и обезбедуваме врвна квалитетна дистрибуција и логистички услуги до нашите партнери.

За да ги видите локалните веб страни во Вашите земји, Ве молиме одберете еден од следниве линкови.