Новости


Повеќе информации за нашите последни активности

Ајде да си играме заедно


Со купување на еден - било кој производ од програмата на Mattel од било кое продажно место низ РМ, конзументот добива купон кој е залепен на задната страна на производот, преку кој учествува во наградната игра “ АЈДЕ ДА СИ ИГРАМЕ ЗАЕДНО ” и станува потенцијален добитник на награда.

Купувачот е потребно да го исече наградниот купон од купениот производ, да ги впише своите лични податоци (име и презиме и контакт телефон), да го исече бар кодот од купениот производ и сите заедно со фискалната сметка да ги испрати по пошта на адресата на организаторот на наградната игра:

ДТУ Орбико ДОО
Ул. Борис Трајковски бр. 286
1000 Скопје, Република Македонија.

Правилата може да ги погледнете тука.

Добитници на награди

Орбико групација


Во моментов Орбико е присутно во 19 различни земји и региони и обезбедуваме врвна квалитетна дистрибуција и логистички услуги до нашите партнери.

За да ги видите локалните веб страни во Вашите земји, Ве молиме одберете еден од следниве линкови.