Новости


Повеќе информации за нашите последни активности

Чупа Чупс Манија 2017


Со купување на Чупа Чупс производи во вредност од најмалку 100денари, учесникот добива грепка од страна на лицето вработено на каса во самиот малопродажен објект.

Купувачот ја открива добивката со гребење на заштитниот слој на грепката.
Секоја грепка е добитна.

Наградната игра започнува на 18.05.2017 година во 10:00ч година и трае до 23.06.2017 година до 22:00ч.

Биди и ти дел од Чупа Чупс Манија 2017!

Правилата може да ги погледнете тука.   

Орбико групација


Во моментов Орбико е присутно во 19 различни земји и региони и обезбедуваме врвна квалитетна дистрибуција и логистички услуги до нашите партнери.

За да ги видите локалните веб страни во Вашите земји, Ве молиме одберете еден од следниве линкови.