Новости


Повеќе информации за нашите последни активности

ДОБИТНИЦИ НА ГЛАВНИ НАГРАДИ - НАГРАДНА ИГРА ЧУПА ЧУПС МАНИЈА 2017


Тинекс Годел - Скопје >> Серафимовска Бисерка >> Таблет
Тинекс Годел - Скопје >> Ана Јаневска >> Велосипед
Веро Џамбо - Скопје >> Емуш Хазир >> Таблет 
Веро Џамбо - Скопје >> Весна Јачева >> Таблет 
Веро Џамбо - Скопје >> Дамир Ѓозо >> Таблет 
Веро Џамбо - Скопје >> Ивица Тодоровски >> Велосипед
Веро Џамбо - Скопје >> Илија Ивановски >> Велосипед
Тинекс Зебра  - Скопје >> Поповска Александра >> Таблет
Веро ГТЦ - Скопје >> Диздаревиќ Ања >> Таблет
Тинекс Кончар - Скопје >> Стојковска Бојана >> Таблет
Тинекс Првомајска - Скопје >> Марина Станишковска >> Таблет
Веро 2 - Скопје >> Илија Демиров >> Таблет
Тинекс Драмски - Скопје >> Ивана Павлоска >> Таблет  

Орбико групација


Во моментов Орбико е присутно во 19 различни земји и региони и обезбедуваме врвна квалитетна дистрибуција и логистички услуги до нашите партнери.

За да ги видите локалните веб страни во Вашите земји, Ве молиме одберете еден од следниве линкови.