Новости


Повеќе информации за нашите последни активности

Не навивај гладен!


Со купени 2 чоколади Snickers (SNICKERS standard 50гр или SNICKERS Супер 75гр.) во маркетите во кој ќе се спроведе наградната игра конзументот добива купон преку кој учествува во наградната игра “ НЕ НАВИВАЈ ГЛАДЕН! ” и станува потенцијален добитник на награда.

Наградната игра започнува на 15.06.2016 година во 10:00ч година и трае до 17.07.2016 година до 22:00ч.

Правилата може да ги погледнете тука.

Добитници на награди

Орбико групација


Во моментов Орбико е присутно во 19 различни земји и региони и обезбедуваме врвна квалитетна дистрибуција и логистички услуги до нашите партнери.

За да ги видите локалните веб страни во Вашите земји, Ве молиме одберете еден од следниве линкови.