Новости


Повеќе информации за нашите последни активности

Не навивај гладен!


Со купени 2 чоколади Snickers (SNICKERS standard 50гр или SNICKERS Супер 75гр.) во маркетите во кој ќе се спроведе наградната игра конзументот добива купон преку кој учествува во наградната игра “ НЕ НАВИВАЈ ГЛАДЕН! ” и станува потенцијален добитник на награда.

Наградната игра започнува на 15.06.2016 година во 10:00ч година и трае до 17.07.2016 година до 22:00ч.

Правилата може да ги погледнете тука.

Добитници на награди...

Ајде да си играме заедно


Со купување на еден - било кој производ од програмата на Mattel од било кое продажно место низ РМ, конзументот добива купон кој е залепен на задната страна на производот, преку кој учествува во наградната игра "АЈДЕ ДА СИ ИГРАМЕ ЗАЕДНО" и станува потенцијален добитник на награда.

Купувачот е потребно да го исече наградниот купон од купениот производ, да ги впише своите лични податоци (име и презиме и контакт телефон), да го исече бар кодот од купениот производ и сите заедно со фискалната...

Освежи се со Ментос


Производи кои учествуваат во  наградната игра се следниве:

* Ментос Раинбоу
* Ментос Фрут
* Ментос Минт
* Ментос Јагода Микс

Со купување на 4 од горенаведите производи учесникот добива грепка од страна на лицето вработено на каса во самиот малопродажен објект.

Купувачот ја открива добивката со гребење на заштитниот слој на грепката. Наградната игра е од типот на инстант наградна игра односно со самото гребење на грепката потрошувачот ќе знае за типот на наградната која ја добил (секоја...

Орбико групација


Во моментов Орбико е присутно во 19 различни земји и региони и обезбедуваме врвна квалитетна дистрибуција и логистички услуги до нашите партнери.

За да ги видите локалните веб страни во Вашите земји, Ве молиме одберете еден од следниве линкови.