Новости


Повеќе информации за нашите последни активности

Сникерс те води кон победи нови!


Со купени 2 чоколади Snickers (SNICKERS standard 50гр или SNICKERS Супер 75гр.) во маркетите во кој ќе се спроведе наградната игра конзументот добива купон преку кој учествува во наградната игра “ СНИКЕРС те води кон победи нови! ” и станува потенцијален добитник на награда.

Наградната игра започнува на 21.08.2015 година во 10:00ч година и трае до 21.09.2015 година до 22:00ч.

Правилата може да ги погледнете тука

Добитници на награди...

Сникерс јади и стадиони гради!


Со две купени SNICKERS чоколади (SNICKERS Класик 50 гр и SNICKERS Супер 75 гр или било која комбинација од овие
два артикли), можете да станете потенцијален добитник на една од наградите. На каса заедно со фиксланата сметка ќе
добиете купон за учество во извлекувањето. Пополнете го со Вашите лични податоци и очекувајте изненадување!
Можеби токму Вие ќе бидете еден од најсреќните. Наградната игра трае во период од 02.07.2015 - 31.08.2015.

Правилата може да ги погледнете тука

Добитници на...

Орбико групација


Во моментов Орбико е присутно во 19 различни земји и региони и обезбедуваме врвна квалитетна дистрибуција и логистички услуги до нашите партнери.

За да ги видите локалните веб страни во Вашите земји, Ве молиме одберете еден од следниве линкови.