Добредојдовте на страната на Орбико


Моќна меѓународна дистрибутивна и логистичка мрежа

ДОБРЕДОЈДОВТЕ НА НАШАТА ВЕБ СТРАНА


ОРБИКО во Македонија повеќе од 14 години нуди висококвалитетни услуги во доменoт на дистрибуција, логистика и бренд менаџмент. Работиме со интернационални и домашни реномирани брендови од различни индустрии и бизнис области како FMCG, селективна козметика, нега и убавина, и др. Дел сме од Орбико групација, присутна во 20 земји, со повеќе од 8000 вработени.

Во Орбико гледаме кон иднината. Знаеме дека со знаењето и способноста на нашите одлични колеги, поддршката од нашите партнери и нашата страст за победа ќе ги постигнеме поставените цели.

Делуваме со искреност и интегритет, го поттикнуваме пристапот на сопственост и им веруваме на нашите луѓе бидејќи тие се највредни за нас.
За да успееме, ја следиме нашата сопствена амбиција и токму затоа сме подготвени да изодиме “екстра километар” и да работиме со цело срце.Со фокус на задоволството на потрошувачите и прилагодливост кон промени, се трудиме да бидеме прв избор на нашите партнери во давање услуги за селектирани категории.

Уживаме во ова патување одејќи напред, се забавуваме по патот, па дојдете и придружете ни се на забавата!

Станислав Бојаџиев
Генерален Директор

За нас


Орбико е водечки дистрибутер за голем број на квалитетни, глобално познати брендови кои се движат од производи за нега и убавина, прехрамбени и непрехрамбени производи, технички и...

Нашите услуги


Орбико нуди целосни и сеопфатни бизнис решенија за продажба и дистрибуција, логистички услуги, маркетинг и бренд менаџмент услуги за голем број различни индустрии и бизнис области како што...

Принципали


Орбико негува долгорочни деловни односи со многу мултинационални организации овозможувајќи им на брендовите од нивното портфолио да бидат достапни на што поголем број клиенти и потрошувачи...

0 Вработени

0 Земја

0 Брендови

0 Партнер

Последни активности


Орбико групација


Во моментов Орбико е присутно во 20 различни земји и региони и обезбедуваме врвна квалитетна дистрибуција и логистички услуги до нашите партнери.

За да ги видите локалните веб страни во Вашите земји, Ве молиме одберете еден од следниве линкови.