Принципали и брендови


Информации за брендовите кои ги дистрибуираме ширум светот

Принципали


Орбико негува долгорочни деловни односи со многу мултинационални организации овозможувајќи им на брендовите од нивното портфолио да бидат достапни на што поголем број клиенти и потрошувачи на локалните пазари.

Трговските марки и производи во портфолиото на Орбико претставуваат значајна вредност во перцепцијата на потрошувачите, имаат силна пазарна вредност и трговците сакаат да ги имаат во своите продажни места. Повеќето од брендовите се меѓу некои од најпознатите светски бренд имиња. Орбико и деловните партнери работат на изедначувањето на бизнис стратегијата поврзана со успешно лансирање, позиционирање, ревитализирање, следење и управување со брендови во нашето портфолио за да им се овозможи да се постигне значителна вредност и големо влијание за сите вклучени страни: производител, дистрибутер, клиенти и потрошувачи.

Брендови


Дали сте заинтересирани да соработувате со нас?


Нашиот бизнис го градиме врз основа на успешните релации кои ги имаме со нашите партнери. Отворени сме за соработка на најразлични начини, контактирајте не!

Дознај повеќе

Орбико групација


Во моментов Орбико е присутно во 20 различни земји и региони и обезбедуваме врвна квалитетна дистрибуција и логистички услуги до нашите партнери.

За да ги видите локалните веб страни во Вашите земји, Ве молиме одберете еден од следниве линкови.