Новости


Повеќе информации за нашите последни активности

Elmasel & Orbico


Со големо задоволство би сакале да ве информираме дека од 1.1.2019 Компанијата Орбико ќе биде назначена за официјален и ексклузивен дистрибутер за CZ, SK, BIH, SRB, KS, MKD, MN за Sexxes производите, произведени од Elmasel Pharma од Германија.

SEXXES® е модерен, трендовски, секси производ наменет за двата пола, за жени и мажи и за сите возрасни генерации. Производот има голем потенцијал, бидејќи е поврзан со многу важна област на модерниот живот – сексуалноста, а е произведен само од природни,...

Орбико групација


Во моментов Орбико е присутно во 20 различни земји и региони и обезбедуваме врвна квалитетна дистрибуција и логистички услуги до нашите партнери.

За да ги видите локалните веб страни во Вашите земји, Ве молиме одберете еден од следниве линкови.